Ons Team

Dierenartsen


Drs. H.M.S. van Zinnicq Bergmann

Afgestudeerd in 1986 (en dus al meer dan 25 jaar dierenarts), sindsdien werkzaam geweest in verschillende gezelschapsdierenpraktijken. Sinds de overname van de praktijk in oktober 1993 alleen werkzaam bij Dierenkliniek de Tromp. Zij heeft zich toegelegd op de dermatologie, interne geneeskunde en de chirurgie. In haar vrije tijd gaat ze graag trainen met haar jachthond Robin, Chesapeake Bay Retriever.  Klik hier voor het filmpje tgv haar 25 jarig dierenartsenjubileum.

Gondje

Drs. H. van Rossem

Afgestudeerd in 1987 (en dus al meer dan 25 jaar dierenarts). Werkzaam geweest bij de Gezondheidsdienst voor Dieren in Boxtel en verschillende gemengde praktijken (landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren). Sinds de overname van de praktijk in oktober 1993 alleen werkzaam bij Dierenkliniek de Tromp. Hij heeft zich verdiept in de cardiologie en voeding. Daarnaast houdt hij zich bezig met het praktijkmanagement. Hij was van 2000 tot 2007 bestuurslid van de groep Geneeskunde van het Gezelschapsdier van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde en van 2008 tot 2013 Penningmeester van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde. Hij is mede-oprichter van de Sterkliniek Dierenartsen, het samenwerkingsverband tussen dierenartsenpraktijken uit heel Nederland. Hij zingt niet onverdienstelijk in verschillende (project)koren.
Harold


Teamfoto

Assistentes

Renate van Zijst

Renate was al werkzaam bij de kliniek toen Drs. Scholtz nog eigenaar was. Zij beschikt dus over een enorme hoeveelheid ervaring op het gebied van de diergeneeskunde en de zorg voor zieke en gezonde dieren. Zij zwaait met stevige hand en veel plezier het scepter over het kattenhotel. Haar grote hobby’s zijn Bon Jovi en alles wat daarmee te maken heeft (concerten, cd’s, dvd’s en dergelijke) en haar twee ex-katers Bertus en Robbie.

Renate

Suzanne Hodde

Suzanne is sinds 2003 parttime werkzaam bij de kliniek. Buiten werktijd houdt zij zich bezig met haar zoontjes Mees, Luuk en Daan en haar huisdieren: Sam, de (gehoorzame!) Jack Russel Terrier, haar katten Teun en Pluk.

Suzanne

Roswitha Kolkert

Roswitha werkt sinds 2014 parttime bij onze kliniek. Hondengedrag en tandheelkunde zijn haar interessegebieden. Zij heeft lange tijd met haar honden Bink en Chulo aan agility gedaan en zelf ook lesgegeven in agility.