Huisdieren ZorgPlan

Voordeelplan voor zorgeloos huisdierenbezit.

Een makkelijke manier om voor uw huisdier te zorgen.

Het Huisdieren ZorgPlan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier  over een heel jaar te spreiden. U betaalt een maandelijks vast bedrag aan uw dierenarts. Daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere de gezondheidscontroles, vaccinatie, ontwormmiddelen, ontvlooimiddelen en deskundig advies. Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en tevens geld te besparen!

Hoe werkt het Huisdieren ZorgPlan?

Door middel van automatische incasso wordt maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvulende kosten, de producten van het Huisdieren ZorgPlan ophalen van de praktijk. Daarnaast wordt korting geboden op andere producten en diensten. In het Huisdieren ZorgPlan zijn ook regelmatige gezondheidschecks opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden. Uw dierenartsenpraktijk heeft een abonnement op maat gemaakt voor alle honden, katten én konijnen. Het Huisdieren ZorgPlan is geen verzekering. Indien gewenst kunt u voor onvoorziene uitgaven tevens een verzekering afsluiten.

Wat biedt het Huisdieren ZorgPlan?

Algemeen gezondheidsonderzoek van uw huisdier, tweemaal per jaar, inclusief advies over:

  • vaccinaties
  • controle van oren, ogen, nagels, gebit, anaalklieren
  • gewicht en voeding
  • antivlo- en tekenbehandeling (voldoende voor 12 maanden)
  • ontwormingen (voldoende voor 12 maanden)

Aanmelden voor het Huisdieren ZorgPlan

Er is een Huisdieren ZorgPlan voor katten, kleine honden, middelgrote honden, grote honden, hele grote honden en konijnen. Aanmelden is eenvoudig. U vult een schriftelijke overeenkomst in en levert die af bij de praktijk. de eerste termijn betaalt u in de praktijk, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U sluit een Huisdieren ZorgPlan af voor één jaar. U kunt voor vragen en verdere uitleg terecht bij de medewerkers van onze praktijk: wij geven u graag de benodigde informatie.