SterK Magazine

Deze week is de zevende editie van ons SterK. magazine uitgekomen! In SterK. leggen we de nadruk op de preventieve gezondheidszorg. Daarom is het magazine, van nu 20 pagina’s lang, rijkelijk gevuld met informatieve, medische artikelen voor de huisdiereigenaar. Zowel hond, kat, konijn als knaagdieren komen langs.

In SterK. 07 kunt u lezen over verschillende winterperikelen zoals de feestdagen en de jaarwisseling, parasieten in de winter, gebitsverzorging bij de hond, nierziekte bij katten, voeding voor de oudere hond en kat, gedragsproblemen bij katten en het castreren van cavia’s. Ook leggen we uit waar ‘One Health’ voor staat, willen we de lezer bewust maken van verantwoord huisdieren bezit en schijnen we weer licht op een goed doel. Natuurlijk ontbreken de vragenrubriek, column van de dierenarts en ons EHBO artikel niet.

Heeft u het magazine niet thuis ontvangen? Vraag dan naar een gratis exemplaar bij uw Sterkliniek!

vp-heel-07