Uitbreiding in Hoorn

Met ingang van 1 april 2015 heeft ook Hoorn een Sterkliniek. Dierenkliniek Risdam/Hoorn Centrum aan de Nieuwe Steen heet nu Sterkliniek dierenartsen Hoorn Risdam. De nieuwe eigenaar is dierenarts Hazelaar, tevens eigenaar van Sterkliniek dierenartsen Stede Broec.

Geschiedenis
De praktijk aan de Nieuwe Steen is tot nu toe altijd een echte eenmanspraktijk geweest: 1 dierenarts met assistentes die er al jaren werken en alle huisdieren en hun baasjes van haver tot gort kennen. Eén van de paraveterinairen, Els, heeft vorig jaar haar 40-jarig (!) jubileum bij de praktijk gevierd.

Sterkliniek
Het streven is om van Risdam een zelfde gezelschapsdierenpraktijk te maken als Stede Broec: consulten op afspraak, goede nazorg en service na operatie of gebitsbehandeling; veilige (gas)narcose met beademing en bewaking, goede uitleg over behandelmogelijkheden, zodat een eigenaar een verantwoorde keuze kan maken voor zijn/haar huisdier. Kortom, goede zorg en kwaliteit, zoals het een Sterkliniek betaamt.

 

Sterkliniek Locatie Hoorn